PERUSHAMMASHOITO

Säännöllinen vuositarkastus on hyvän kotihoidon ohella merkittävin tekijä hammasterveyden ylläpitämisessä. Monien yleissairauksien hoidon onnistumiseksi suun ja hampaiden tulehdusten ehkäisy ja hoito on tärkeää.

Lue lisää tästä

ESTEETTINENHAMMASHOITO

Esteettisellä hammashoidolla voidaan korjata puutteita tai häiritseviä yksityiskohtia hampaiden ja ikenien ulkonäössä. Kokonaisuutena voidaan hoitaa koko hampaiston alueen häiritseviä epäsäännöllisyyksiä, muuttaa purentaa tai korvata menetettyä purentakorkeutta.

Lue lisää tästä

OIKOMISHOITO

Niin yksittäisten hampaiden virheasennot kuin purennan ja leukojen epäsuhdat voivat aiheuttaa kipuja ja hankaluuksia pureskelussa tai esteettistä haittaa. Vastaanotollamme on mahdollista tehdä oikomishoitoja ja tarvittaessa konsultoida oikomiseen erikoistunutta hammaslääkäriä vaativimpien hoitojen osalta.

Lue lisää tästä

SUUKIRURGIA

Purennan toiminnan kannalta on useimmiten hyödyllistä pyrkiä säilyttämään mahdollisimman monta omaa hammasta. Mikäli hammas on reikiintynyt, murtunut tai tulehtunut niin pahasti, ettei sitä voida muuten hoitaa kuntoon, hammas joudutaan poistamaan.

Lue lisää tästä

IMPLANTIT

Hammasimplanteilla voidaan korvata yksi tai useampi puuttuva hammas. Titaanimetallinen, ruuvimainen implantti toimii luussa oman hampaan juuren tavoin. Materiaali ei allergisoi ja tutkimuksissa on todettu luun kasvavan kiinni titaanin pintaan.

Lue lisää tästä

PROTEESIT

Proteesihoidoilla korvataan puuttuvia hampaita joko irrotettavilla tai kiinteillä hammasproteeseilla. Puuttuvien hampaiden korvaaminen on yleensä tarpeen hampaiston purentatehon palauttamiseksi ja jäljellä olevien hampaiden liiallisen purentarasituksen ehkäisemiseksi.

Lue lisää tästä

PELKOPOTILAAT

Vastaanottomme hammaslääkäreillä on vankka kokemus pelkäävien potilaiden hoidosta. Useimmiten asiakkaan suurin kynnys hoidon aloittamiseksi on astua vastaanottohuoneen ovesta sisään.

Lue lisää tästä

SUUHYGIENISTIPALVELUT

Suuhygienisti on suun terveydenhoidon ja iensairauksien ennaltaehkäisyn ammattilainen. Toimiessaan hammaslääkärin lähetteellä hänen työnkuvaansa kuuluvat hampaiden kiinnityskudoksen hoito sekä kotihoidon ohjaus ja neuvonta.

Lue lisää tästä

LASERHAMMASHOITO

Laseria voidaan käyttää apuna monissa hammashoitotoimenpiteissä. Sillä voidaan käsitellä reikiintynyttä hammasta perinteisen poraamisen sijasta ja se toimii hyvin apuna ienhoidoissa sekä juurihoidoissa.

Lue lisää tästä

PURENTA JA UNI

Hampaisto ja sen toiminta ovat tavallisimmat kasvojen alueen kipujen aiheuttajat. Kivut voivat olla peräisin suoraan hampaista ja niiden kiinnityskudoksesta tai hampaiden yhteistoiminnasta, purennasta.

Lue lisää tästä